dhmtbk.dk

Dansk Hardcore Mountainbike Klub

Gemmer op til en downhill cykel.

Gemmer op til en downhill cykel.

Postby Marveric » 02 May 2017, 11:00

F du ønsker at købe en downhill cykel du ved, hvor dyrt de er. Selv en brugt cykel til at få en god en vil løbe over $ 1000 dollars. For mange mennesker kan ideen om at spare op for tusind dollars eller mere være meget skræmmende. Den gode nyhed er, at det vil være meget nemt for dig at spare op for din drømmes tur med lidt engagement. Du skal bare ændre dine vaner nogle og spare penge op. Her er en flok nemme måder til at spare dig selv en masse penge og gemme alt for en downhill cykel!

Den nemmeste måde at spare penge på er at ændre dine spisevaner. Dette vil ikke kun spare dig penge, men også hjælpe dig med at spise sundere, så du vil være i god form, når du får cyklen! Det grundlæggende er at ikke spise så meget ud. Spise ud koster et ton mere end at spise hjemme gør. Lav en nem frokost derhjemme og tag det i spis på arbejde. Stop med at drikke kaffe fra starbucks og gøre det hjemme. Køb en kogebog og lær hvordan du laver nogle smarte måltider. Dette vil være godt for og frigøre en masse penge på en cykel. Når du er i købmanden, prøv at gå ind med en liste over, hvad du har brug for og komme ud. Hvis du dvæler, vil du sikkert spilde penge på en masse snacks, som du ikke rigtig vil eller har brug for. Også forsøge at købe i bulkartikler du kan som dette kan spare mange penge samt forsøge at købe generisk. Det meste af tiden er mærkeføde nøjagtig det samme som det generiske. Det er bare dumt at købe navnet mærke korn eller noget lignende. Når du kommer hjem fra butikken, skal du gemme indkøbsposerne til brug som skraldespand. Endelig en anden rigtig stor madsparer du kan bruge, er at stoppe med at købe flaskevand. Alvorligt er det ikke bedre end vandhanen. Køb en nalgene eller sådan noget. Sæt det i din bil eller rygsæk eller kuffert eller hvad som helst. Sæt alle de penge, du sparer et sted, hvor du ikke kan få adgang til det. Din på vej nu! ทางเข้า sbobet

Nogle få enkle ændringer, du kan gøre for at spare penge for en downhill cykel, er at stoppe med at bruge din bil! Du ønsker at blive god til at cykle overalt, så start med at trænge rundt på hvilken cykel du allerede har. De fleste bil ture er under 5 miles alligevel. Du kan nemt cykle 5 miles, og hvis det er i byen, kan det endda være langt hurtigere end at køre der. Du vil spare en masse gas, som vil spare dig en masse penge med gas på $ 4 en gallon i dag. Du vil også spare et ton i løbet af udgifterne fra slid på din bil.

Nogle få enkle ændringer i dine vaner er nøglen til at spare et ton, så du kan få den sødeste cykel rundt. Hvad er mere værd for dig, at spise et par gange eller at have en cykel, som du kan gøre 10 mund falder komfortabelt og vinder løb med? Du bestemmer dig og spar derefter for den søde tur!

แทงบอลออนไลน์
Marveric
 
Posts: 16
Joined: 24 Dec 2016, 11:56

Return to Køb & SalgWho is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 5 guests